Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videók képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Videók - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Videók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gyógyulás pánikbetegségből depresszióból.

Gyógyulás pánikbetegségből depresszióból.

2008 novemberében, valószínűleg egy hosszú stresszes időszak következményeként valami stroke szerű történt velem. Vezetés közben felfordult velem a világ, ép hogy megtudtam állni! szabályosan forgott körülöttem minden és hányni kezdtem. Kiszállni már nem volt erőm, összeestem mint egy bábu. A fiam mellettem volt és tudott mentőt hívni, ami azonnal a neurológiai intézetbe vitt 200 feletti vérnyomással és egekbe szökő pulzussal. Rengeteget számított, hogy a mentős állandóan mondta a nevemet biztatott nyugtatott és tartotta bennem a lelket! Rögtön betoltak az MRI gépbe, jöttek a hatalmas csattogások ahogy feltérképezte az agyam majd vittek az intenzív osztályra ahol a kínok kínja várt rám. Egy vén haldokló ember a lehető legmocskosabban szidta kiabálva Istent és ez tovább verte fel a vérnyomásom.

Miért más a DXN ganodermakávé?

Miért más a DXN ganodermakávé?

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

Miért olyan jó a ganodermakávé és a DXN termékei az MLM -ben?

Miért olyan jó a ganodermakávé és a DXN termékei az MLM -ben?

Miért éppen online hálózatépítés? Mert nincs annál szebb dolog, mint amikor a professzionális weboldalad (itt nem az interneten ezrével található amatőr termékbemutató oldalakra gondolunk) dolgozik helyetted a nap 24 órájában! Ha már eldöntötted, hogy mélyebben beleásod magad az online hálózatépítés rejtelmeibe, és elindulsz az anyagi függetlenség útján, információk tömkelegét találod az interneten. Profi szakemberek és önjelölt guruk kínálják magukat és megoldásaikat, a te életedre. Van egy rossz hírem, de ezt rögtön az elején tisztáznunk kell: Munka nélkül nem fog menni! Hiába a professzionális marketing és a segédanyagok, a saját sikeredhez elsősorban TE kellesz! Ha ezek után is van még kitartásod, olvass tovább! Ezen az oldalon nem találsz semmilyen letölthető tanulmányt, és nem akarok neked semmit eladni. Egy lehetőségre hívom fel a figyelmedet. Az én sikerem nélküled is garantált, a tiédhez TE kellesz!

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Termék, és egészség megőrzés videók.

Termék, és egészség megőrzés videók.

Vannak cégek akik más cég termékeit forgalmazza, átcsomagolva saját márkájába. Van ahol az ár nagyon elszállt és irreálisan magas. Van ahol a származás helye ismeretlen, nem tudni hol, milyen farmon, milyen technológiával termesztik?! Vannak kisebb magyar cégek is akik az egész gomba testet darálják le, és a kapszulájuk,poruk nem hatóanyag kivonat, hanem csupán őrölt gombatest. Pedig a gyógygomba, a ganoderma akkor hatékony ha megfelelő körülmények közt nő, szinte napra ponton a spórák kibocsátása előtt szedik le, ha a hatóanyag kivonása szakszerű és tökéletes, s ha a kapszulákba hatóanyag és nem csupán darált gomba kerül! Volt ahol a hatóanyagot vízzel vonták ki, és veseproblémák jöttek elő amit a ganodermára fogtak!

Tuti menü