Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganodermakávé linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ganodermakávé képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
 Dr.Ganoderma Lucidum

Dr.Ganoderma Lucidum

A gyógygombák termesztése és feldolgozása nagyon sokféleképpen történhet, és az eredmény, például egy ganoderma kapszula értéke, hatékonysága, nagymértékben függ ezek mikéntjétől! Mint a legtöbb gyógynövénynél, gyógygombánál itt is nagyon sok tényező befolyásolja a minőséget, és azt hogy mit is tartalmaz egy ilyen ganoderma kapszula vagy por! Nagyon fontos a táptalaj anyaga, minősége, a termesztés körülményei, higiéniai, környezetei adottságai, lsd. klíma, páratartalom, hőmérséklet és döntő befolyással bír a minőségre és a hatóanyag tartalomra a szüretelés megfelelő időpontja is! A micélium feldolgozásának is van legjobb napja, és a gombafej szüretelésének is! Az elsőnél a 14 nap a legoptimálisabb, a fejnél pedig 90-95 nap amikor a spóra még épp nem szállt ki. Ha már érezni a gomba illatát akkor a spórák már feltörtek és kiszabadultak és a szüret már elkésett.

3 lépéses módszer

3 lépéses módszer

'Olyan embereket keresünk, akik azt keresik, amit mi tudunk nyújtani...' 'Az emberek keresik a lehetőségeket, viszont fogalmuk sincs, hogy merre menjenek, kit keressenek. Rögtön tudtam, hogy ez az, amit mindig is kerestem' 'Az üzlet könnyen beilleszthető a mindennapi teendők közé, így sokkal hatékonyabb lehetsz' 'Van egy eszközünk, ami elvezet minket a jövőbe'

A kávé eredete

A kávé eredete

Bár a kávé (Coffea) nemzetség sok fajt számlál, csak két fajának terméséből készítenek kávét: az arab kávéból (Coffea arabica) és a robuszta kávéból (Coffea canephora). A két faj környezeti igényei erősen eltérőek. Az arab kávé adja a jobb kávéalapanyagot, de kényesebb a robuszta kávénál, termesztése sok körültekintést és gondosságot igényel. A kávécserjék fejlődéséhez a tökéletes feltételeket csak 900 méter feletti trópusi területeken lehet biztosítani, hiszen nélkülözhetetlen számukra a termékeny talaj, a nagy és egyenletes csapadékmennyiség és a 15-24 °C közötti hőmérséklet. Az arab kávé adja a kereskedelemben kapható kávé 75%-át. A robuszta kávé igénytelenebb, ellenállóbb, tűri a hőséget és a nagy páratartalmat, termőterülete a 900 méter alatti trópusi síkságokon van. Elsősorban Nyugat-Afrikában és Indonéziában termesztik, a többi kávétermelő ország az arab kávét favorizálja.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
A kávé- és teafogyasztás kedvező hatásai

A kávé- és teafogyasztás kedvező hatásai

A tea- és kávéfogyasztás az emberi kultúrával szorosan összefonódott, világszerte elterjedt szokás. Ezen italok különböző fajtáit cukorral, tejjel, tejszínnel ízesítve, otthon, munkahelyen, vagy kávéházban, fiatalok és idősebbek egyaránt élvezettel kortyolgatják. Szervezetünkre kifejtett hatásukkal - elsősorban a kávéfogyasztással - kapcsolatban ez idáig többnyire olyan hírek láttak napvilágot, amelyek a túlzott fogyasztás negatív következményeit helyezik előtérbe. Több évtizedes komplex vizsgálatok azonban egyre több kedvező kapcsolatot is kimutatnak a kávé- és teafogyasztás - legyen az meleg vagy jeges -, valamint ezek egészségmegőrző hatása között.

Az egészséges kávé

Az egészséges kávé

A kávé az egyik legkedveltebb ital több mint ezer éve. Élénkítő, a koncentrációt növelő hatásából naponta szerte a világon százmilliók profitálnak, egy német állampolgár évente átlagosan 150 liter kávét iszik meg. Pedig - mint arra a Die Welt című napilap tudományos rovatában emlékeztetett - sokáig az volt a meggyőződés, hogy a kávé egészségtelen. A monda szerint ennek egyik legfőbb szószólója III. Gusztáv svéd király volt, aki 1771 és 1792 között volt trónon. A király meg volt győződve arról, hogy a kávé mérgező. Ennek alátámasztására pedig két halálra ítélt fogollyal sajátos kísérletet rendelt el. Az egyiknek naponta kávét kellett innia, míg a másik teát kapott.

Az MLM nem munka!

Az MLM nem munka!

Valóban, van benne igazság, mert sokszor ez már művészet. Most lehet, jót nevetsz ezen, de tényleg így van, és elmondom azt is, hogy miért gondolom így. A válasz egyszerű, mert emberekkel kell foglakozni, akik főként érzelmi alapon hoznak döntéseket és nincs belőlük kettő tökéletesen egyforma. Az pedig, hogy jól tudj kezelni embereket, különböző szituációkban, már a művészet határait súrolja, mert különleges érzék kell hozzá. Persze nem kell ettől megijedni, erre nem születni kell, ez megtanulható, nem kell más hozzá, csak akarat. Akárcsak egy jól működő MLM hálózatot felépíteni és irányítani, szintén nem született képességre van szükség, csupán egy elhatározásra, melyet tettek követnek.

Bako Edit

Bako Edit

Hallott már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját? A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből. A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap. A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat. Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg nyolc kávéspecialitás szerepel.

dr.Vereczki Johanna

dr.Vereczki Johanna

Holisztikus szemléletű orvosként tudom, hogy az étel, amit manapság eszünk, már nem teljes értékű. Alig van egy átlagos, napi ételben minőségi táplálék, és ennek hiánya közvetve megmutatkozhat kedélyünkben, erőnlétünkben. A Ganoderma képes a hiányzó minőségi táplálékot megadni a szervezetünknek. Találtam egy olyan lehetőséget, mely pótolja a minőségi táplálék összetevőket.

drGanolife

drGanolife

Ganodermás Kávékülönlegesség 2in1 tasakos (30 db) részletes ismertetője A termékekben felhasznált, FairTrade minősítésű Mount Hagen kávé Pápua Új-Guineából származik, ökológiai módszerekkel termesztett és kézzel szedett kávészemekből. A jó minőségű kávé a tudomány eddigi adatai alapján számos fontos és kedvező élettani hatással rendelkezik. A bio-kávé és a bio-Ganoderma kombinációja az egészséges életmód újszerű, értékes kiegészítője.

Hirdetés
DXN

DXN

A DXN termékek és a cég által kínált üzleti lehetőség 2009. áprilisa óta immár Európában is elérhetők. A DXN európai hódítóútja Magyarországról indult. A kiváló minőségű termékek és az időtálló üzleti lehetőség az immár több mint öt éves európai jelenlét során újabb és újabb országok piacán váltak elérhetővé, mint Ausztria, Bulgária, Csehország, Görögország, Lengyelország, Németország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Ukrajna, Olaszország. Számos hálózatépítő és fogyasztó található Európa más országában is. Ezt a fantasztikus lehetőséget két magyar embernek köszönhetjük. Böczkös Istvánnak a DXN Europe Kft. tulajdonosának, aki a pénzügyi hátteret biztosította, és Kócsó Lászlónak, aki kiváló on-line marketing szakember, profi hálózatépítő.

DXN Austria

DXN Austria

Was für einen Kaffee trinken Sie? Wenn Sie auf den Kaffeegenuss nicht verzichten wollen und gleichzeitig etwas für Ihre Gesundheit und Ihr Wohlbefinden tun möchten, dann können Sie die Lösung hier finden! Trinken Sie den Ganoderma-Kaffee mit der wohltuenden Vitalwirkung! Probieren Sie die Produkte von DXN und genießen Sie das Aroma! Stellen Sie selbst den Unterschied fest!

DXN Czech

DXN Czech

Vědecké výzkumy a pokusy potvrzují v každém směru pozitivní účinky Ganodermy, hlavně její schopnost čistit krev; zlepšuje krevní oběh a kvalitu buněk. Umožňuje správnou činnost vnitřních orgánů, zlepšuje slabou fyzickou kondici a posiluje imunitní systém. Prokazatelně je úspěšná při léčení takových nemocí, které jsou způsobeny špatným krevním oběhem. Pomáhá uchovat zdraví a zdravý vzhled. Možná to zní zvláštně, ale Ganoderma má dvojí možný účinek - může zvýšit, ale i snížit krevní tlak - podle potřeby organizmu. Ganoderma harmonizuje činnost orgánů, zvyšuje jejich přirozenou samoléčící schopnost, posiluje imunitní systém.

DXN fejlödés

DXN fejlödés

Ugye 2015. 01. 05. volt az év első munkanapja....ma 8-át írunk. Ezalatt a 3 nap alatt máris akkora pontforgalmunk volt, mint amit félév DXN-es munka után a 6. hónapban elértünk. Jól érted. Az akkori teljes havi összes forgalom most megvan 3 nap alatt. Hihetetlen! A munka gyümölcse lassanként beérik. 11 hónapja regisztráltam a DXN-be. Még nincs is gigamega óriás csapatunk. És ez még csak a kezdet. A lényeg, hogy jól csináljuk! Szuper csapat vagyunk! :)) Látható, hogy sok munkával és rendíthetetlen kitartással milyen szépen fejlődik az üzlet. Nos, ma ezt szeretem a DXN-ben!

DXN ganoderma

DXN ganoderma

A Ganoderma nemzetséget először 1881-ben írta le Karst, a nemzetségnek egyetlen tagja a Ganoderma lucidum volt. Patouillard 1889-ben megjelent monográfiájában már 48 különböző Ganoderma faj szerepel. Két ré-szre bontotta a nemzetséget, a Ganoderma és az Amauroderma nemzetségre, ezeket a Polyporacea csa-ládba sorolta. A Ganoderma lucidum fajkomplexet Murill alkotta meg 1902-ben. A Ganodermatacea elnevezést M.A. Donk vezette be 1964-ben, a család rendszertanát pedig E.J.H. Corner foglalta össze 1983-ban. A csoportosítás a spórafalszerkezet alapján történt, majd később ezt pontosította és kiegészítette.

DXN ganodermakávé

DXN ganodermakávé

A Lingzhi Black Coffee egy különleges recept alapján készült kávékeverék, mely a legjobb minőségű instant kávé- port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Cukormentes, így azok számára is kiváló megoldás lehet, akik csökkenteni kívánják a szervezetükbe vitt cukor mennyiségét.

DXN Germany

DXN Germany

Der wild wachsende Ganoderma kommt äußerst selten vor und es ist sehr schwer, diesen Pilz zu ernten. Selbst wenn er zufällig gefunden wird, ist die Wirkung des Pilzes fast ausnahmslos schwach, da der Pilz meistens veraltet ist. Er kann mitunter mit einer harten Haut bedeckt und giftig sein. Da die Ernte unregelmäßig stattfindet, können keinerlei wirksame Qualitätskontrollen erfolgen. Im Jahre 1970 hat Mr. Yukio Naoi, ein technischer Mitarbeiter des Wissenschaftlichen Forschungsinstitutes für Lebensmittel der Universität Kyoto ein Anbausystem für Ganoderma erfolgreich angewendet: Die 'Sporentrennung beim Anbau für Ganoderma'. In Asien wurde dieses System im Jahre 1975 eingeführt. Da das Klima und der Erdboden in dieser Region außerordentlich günstig sind, kommt dieses System heute häufig zur Anwendung.

DXN Kaffee

DXN Kaffee

Was für einen Kaffee trinken Sie? Trinken Sie täglich 'Ihre' Tasse Kaffee? Sie wollen während Ihres Kaffeegenusses etwas für Ihr allgemeines Wohlbefinden tun? JA? Hier ist die Lösung! Trinken Sie den DXN Lingzhi Kaffee, genießen Sie diesen Kaffee und probieren Sie die Produkte von DXN aus! Stellen Sie selbst den Unterschied fest.

Tuti menü