Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganoterápia képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganoterápia - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganoterápia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ganodermadoctor

Ganodermadoctor

Milyen segítséget kaphat még a beteg? Mindenekelőtt az immunrendszer, a szervezet erősítése az elsődleges ilyen állapotban. Több nemzetközi tanulmány szerint (pubmed.com.) a ganoderma lucidum gyógygomba fogyasztása a modern rákgyógyító terápiákkal együtt hatékonyabb lehet. Ennek legfőbb oka az, hogy a ganoderma gyógygomba is rendelkezik bizonyos anti-tumor tulajdonságokkal. Ráadásul a ganoderma lucidum csökkentheti a sugárterápia mellékhatásait és segítheti a fent említett fontos sejtek működését. Ezen kívül, mivel nem toxikus, nincsenek mellékhatások, nem szükséges a ganoderma szedését felfüggeszteni, tehát nem kell kúraszerűen adni, hanem folyamatosan szedhetik az emberek.

Ganoterápia

Ganoterápia

A Ganoderma felhasználása, ganoterápia, ganoterapeuták. A gyógygombák , nem gyógyítanak, de sok jó tapasztalat támasztja alá hatékonyságukat az egészségre! A honlap oldalain található gombakivonatokkal kapcsolatos összegyűjtött információk betegség esetén nem helyettesíthetik az orvos tanácsát! A termékek nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Jane Yau

Jane Yau

A ganoterápia holisztikusan közelít az emberi testhez, teljes egészében tekint rá. Azt vallja, hogy a legjobb doktor a saját testünk, a saját szervezetünk. Ha bármilyen betegségünk van, nézzünk a dolgok mélyére, és próbáljuk megérteni, hogy nincsenek betegségek, csak tünetek vannak. A testünk gondoskodik az egészségünkről, de szüksége van segítségre ehhez tőlünk: megfelelő táplálékra, ami lehet többek között a ganoderma gyógygomba is. Az előadást Jane Yau tartotta, Malajziából érkezett fiával, William-mel. Jane 14 éve foglalkozik a ganoterápiával és a preventív orvoslással. A fő hangsúlyt a megelőzésre helyezi.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Videók

Videók

A videókban elhangzó tények és állítások nem a DXN hivatalos állításai . Ezért a DXN céget nem terhelik semilyen jogi felelőségek . A videokon egy a DXN-től független személy több mint nyolc éves tapasztalatai hangzanak el a DXN termékek terápiás alkalmazásairól. Ezek az információk nem alkalmazhatók sem diagnosztizálásra, sem betegségek kezelésére és gyógyítására. A bemutatott információk csak tájékoztató jellegűek és nem az a céljuk , hogy helyetesítsék a szakképzet orvosi vizsgálatokat , tanácsokat és eljárásokat. Kedves látogató , azt se feledd , mint ahogy a kezünk öt újja sem egyforma, az emberek szervezeti felépítése is külömböző, ezért nem biztos és az információk sem garantálják, hogy mindekinél azonos reakciókat vált ki a Ganoterápia.

Tuti menü