Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganoterápia képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganoterápia - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganoterápia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ganodermadoctor

Ganodermadoctor

Milyen segítséget kaphat még a beteg? Mindenekelőtt az immunrendszer, a szervezet erősítése az elsődleges ilyen állapotban. Több nemzetközi tanulmány szerint (pubmed.com.) a ganoderma lucidum gyógygomba fogyasztása a modern rákgyógyító terápiákkal együtt hatékonyabb lehet. Ennek legfőbb oka az, hogy a ganoderma gyógygomba is rendelkezik bizonyos anti-tumor tulajdonságokkal. Ráadásul a ganoderma lucidum csökkentheti a sugárterápia mellékhatásait és segítheti a fent említett fontos sejtek működését. Ezen kívül, mivel nem toxikus, nincsenek mellékhatások, nem szükséges a ganoderma szedését felfüggeszteni, tehát nem kell kúraszerűen adni, hanem folyamatosan szedhetik az emberek.

Ganoterápia

Ganoterápia

A Ganoderma felhasználása, ganoterápia, ganoterapeuták. A gyógygombák , nem gyógyítanak, de sok jó tapasztalat támasztja alá hatékonyságukat az egészségre! A honlap oldalain található gombakivonatokkal kapcsolatos összegyűjtött információk betegség esetén nem helyettesíthetik az orvos tanácsát! A termékek nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Jane Yau

Jane Yau

A ganoterápia holisztikusan közelít az emberi testhez, teljes egészében tekint rá. Azt vallja, hogy a legjobb doktor a saját testünk, a saját szervezetünk. Ha bármilyen betegségünk van, nézzünk a dolgok mélyére, és próbáljuk megérteni, hogy nincsenek betegségek, csak tünetek vannak. A testünk gondoskodik az egészségünkről, de szüksége van segítségre ehhez tőlünk: megfelelő táplálékra, ami lehet többek között a ganoderma gyógygomba is. Az előadást Jane Yau tartotta, Malajziából érkezett fiával, William-mel. Jane 14 éve foglalkozik a ganoterápiával és a preventív orvoslással. A fő hangsúlyt a megelőzésre helyezi.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken, kiskereken keresztül jussanak a termékekhez, többszörösen rárakodott haszonkulcsokat kifizetve, hanem a gyártó cég és a fogyasztók közvetlenül kapcsolódjanak egymáshoz, és a fogyasztók így olcsóbban vásárolhassanak törzsvásárlóként közvetlenül a cégtől. Arról pedig, hogy az...
DXN SEJT program - Siker Egészség Jólét Terv mindenkinek!
DXN SEJT program - Siker Egészség... Ha sejtenéd, hogy mit hoz a jövőd, hamarabb tennél lépéseket, hogy megelőzd a...
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben? Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet,...
Videók

Videók

A videókban elhangzó tények és állítások nem a DXN hivatalos állításai . Ezért a DXN céget nem terhelik semilyen jogi felelőségek . A videokon egy a DXN-től független személy több mint nyolc éves tapasztalatai hangzanak el a DXN termékek terápiás alkalmazásairól. Ezek az információk nem alkalmazhatók sem diagnosztizálásra, sem betegségek kezelésére és gyógyítására. A bemutatott információk csak tájékoztató jellegűek és nem az a céljuk , hogy helyetesítsék a szakképzet orvosi vizsgálatokat , tanácsokat és eljárásokat. Kedves látogató , azt se feledd , mint ahogy a kezünk öt újja sem egyforma, az emberek szervezeti felépítése is külömböző, ezért nem biztos és az információk sem garantálják, hogy mindekinél azonos reakciókat vált ki a Ganoterápia.

Tuti menü