Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganodermakávé webáruház képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganodermakávé webáruház - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganodermakávé webáruház
Keresés
Találatok száma - 7 db
Egészséges kávé

Egészséges kávé

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

Ganodermakávé

Ganodermakávé

Szeretnélek meginvitálni téged a hét részes videó hírlevelemre, amiben bemutatom, hogy a DXN mit adott nekünk és mit tud nyújtani a te számodra is. Ez egy olyan hírlevél, ami 7 x ~5 perces videókkal végigvezet a DXN világában. Megismered belőle, hogy mi is valójában a DXN és azt, hogy miben tud segíteni neked. A videók megtekintése után rendelkezni fogsz annyi információval, hogy tényekkel megalapozott döntést tudj hozni a DXN ajánlatával kapcsolatban és képes leszel arra, hogy eldöntsd mit és mennyit veszel ki a DXN által nyújtott lehetőségekből.

Gyógygomba webáruház

Gyógygomba webáruház

A ganoderma varázslatos hatásai: A Ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy 'a Ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít', de a kínai alkimisták kivételével évszázadokig senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az 1960-as évek végétől kezdődően számos kutatást végeztek a világ minden pontján, melynek következtében - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Hol a legolcsóbb?

Hol a legolcsóbb?

A gyógyhatású gombatermékek fogyasztásakor a hangsúly nem a gombák jól ismert összetevőin (fehérje, nyersrost, ásványi anyagok stb.) és ezen anyagok élettani hatásain van, hanem azokon az anyagokon (pl. gomba-poliszacharidokon, triterpéneken, nitrogén-tartalmú vegyületeken), amelyek a szokásos kedvező étrendi hatáson túl immunmoduláns és immunstimuláns; baktérium-, gomba- és vírusellenes; antioxidáns, gyulladáscsökkentő, daganatok (tumorok)képződést gátló és egyéb hatásokkal is rendelkeznek, és emellett jelentős mértékben hozzájárulhatnak az egészség megőrzéséhez, a különféle betegségek megelőzéséhez és előfordulási gyakoriságuk mérsékléséhez.

K-védelem

K-védelem

Nagyon fontos figyelni a vérünk Ph értékére. Ha a vér Ph értéke nem megfelelő, ha nem működik rendesen a vérkeringésünk, akkor abból nagy bajok lehetnek! A gyenge vérkeringés gyengíti a szerveket, gyengíti az egész rendszert. Ugyanis a vér oxigént, élelmet és immunsejteket szállít és eltávolítja a toxinokat a testből - tehát nagyon nagy szerepe van az egészségünk számára a vérnek. Ezért kell figyelni, hogy ne legyen savas, hanem legyen megfelelő a vér Ph értéke. Legyenek a vérerek átjárhatóak, ne engedjük, hogy elduguljanak ezzel mindenféle bajt okozva testünk egészségére. A DXN termékei tökéletesek arra, hogy karbantartsák a vérereket, a vér Ph értékét, a vérkeringést. A DXN termékei biztosítják a megfelelő mikro tápanyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, amikre szüksége van a szervezetnek. Az alábbiakban ki fogok térni egyes termékek hatóanyagára, arra, hogy melyik termék mire jó?

Lingzhi kávé áruház

Lingzhi kávé áruház

Ganoderma, gyógynövény, Kávé, Egészség, MLM, Online hálózatépítés, Passzív jövedelem, Pecsétviaszgomba, Táplálékkiegészítő, Fogkrém. Egy csodálatos gyógynövény A Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a lingzhi-t. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű 'gyógyszerek' közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, melyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok. A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

Wellness kávéház

Wellness kávéház

Hallott már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját? A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből. A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap. A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat. Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg nyolc kávéspecialitás szerepel.

Tuti menü