Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganodermakávé terméktapasztalatok képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganodermakávé terméktapasztalatok - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganodermakávé terméktapasztalatok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Farkas Gyöngyi tapasztalatai

Farkas Gyöngyi tapasztalatai

A vérkeringésem is megjavult. Régen hideg volt a kezem és lábam, most mindig melegek a végtagjaim. A haj korpásodása teljesen megszűnt, bőrkeményedések elmúltak. Sokkal több energiám van, mint azelőtt, és a testsúlyom is csökkent.(Volt némi túlsúlyom.) Sajnos minden télen sokat szenvedtem a fényhiánytól, amit én csak téli depressziónak hívtam. A Lingzhi kávé ezt is megszüntette, könnyen átvészeltem a telet.

Gyógyulás pánikbetegségből depresszióból.

Gyógyulás pánikbetegségből depresszióból.

Akkoriban emésztő vágy volt bennem, hogy meggyógyuljak és elmondhassam az embereknek, hogy ez lehetséges! Mikor rám törtek a rohamok, a pánik és a félelem, hogy megörülök, akkor ez reménytelennek tűnt! De állandóan megvallottam a hitemet, leírtam, kimondtam néha kikiabáltam a hitemet a gyógyulásban! Imádkoztam, hálát adtam és kértem Istent mutasson valami kiutat, segítsen megtalálnom a gyógyulás útját!

Jambrichova Gabriella

Jambrichova Gabriella

A DXN Ganoderma termékei nagyszerű hatással voltak rám. Már pár nap illetve hét után éreztem különbséget. Erősebb voltam, fel bírtam kelni az ágyból, pár kilót sikerült vissza varázsolni rám, mert már alig voltam 48 kiló, a pajzsmirigyre A DXN Ganoderma termékei nagyszerű hatással voltak rám. Már pár nap illetve hét után éreztem különbséget. Erősebb voltam, fel bírtam kelni az ágyból, pár kilót sikerült vissza varázsolni rám, mert már alig voltam 48 kiló, a pajzsmirigyre jellemző tünetek szépen fokozatosan enyhültek, majd teljesen elmúltak. Elmúlt a hőhullám, hajhullás, gyengeség...egyszerűen több élni akarás lett bennem, enyhült a depresszió a műtétre már egy erős no ment. tünetek szépen fokozatosan enyhültek, majd teljesen elmúltak.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken, kiskereken keresztül jussanak a termékekhez, többszörösen rárakodott haszonkulcsokat kifizetve, hanem a gyártó cég és a fogyasztók közvetlenül kapcsolódjanak egymáshoz, és a fogyasztók így olcsóbban vásárolhassanak törzsvásárlóként közvetlenül a cégtől. Arról pedig, hogy az...
DXN SEJT program - Siker Egészség Jólét Terv mindenkinek!
DXN SEJT program - Siker Egészség... Ha sejtenéd, hogy mit hoz a jövőd, hamarabb tennél lépéseket, hogy megelőzd a...
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben? Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet,...
Koncsik Attila

Koncsik Attila

A mai napig minden reggel beveszem a magam kapszuláját, plusz iszom egy fél zacskó kávét is, és 2015. júniusára az első képen jobbra látható nagydarab emberből 5 hónap alatt már megszabadultam 12 kilótól (az itt lentebb látható 2015.július 4-én készült képen meglátszik), de itt nem hagyom abba. Ehhez aktívan használom a DXN két termékét is (de persze van még további 3 kulcsfontosságú pont ami kell, ezeket szívesen megosztom majd veled ha kéred). Eleinte nem szóltam erről az ismerőseimnek, de egymás után jelezték, hogy milyen jó látni, hogy leadtam pár kilót....mit mondjak, nekem is jó érzés volt ezt hallani! :) Mivel nekem már bizonyítottak a DXN-es termékek és valóban látni + érezni a jótékony hatásokat, így bátra és őszintén ajánlom neked is!

Tuti menü