Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganodermakávé mint üzlet! képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganodermakávé mint üzlet! - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganodermakávé mint üzlet!
Keresés
Találatok száma - 8 db
DXN kávés üzlet

DXN kávés üzlet

Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá! Ilyen egyszerű! Semmi több! Két jó hírem van: Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket: a ganodermás kávét! Te is meg tudod csinálni!

DXN mint üzleti lehetőség

DXN mint üzleti lehetőség

Ha nagyon egyszerűen kellene leírnom: Kávézz: Fogyaszd a DXN kiváló minőségű termékeit! Kávézz barátaiddal ismerőseiddel, hogy ők is megismerjék ezeket a fantasztikus hatású termékeket! Legyen terméktapasztalatod, ezt hozd tudomására másoknak is! Tanulj! Folyalmatosan fejleszd magad! Olvass személyiségfejlesztő és az üzlet építéséről szóló könyveket, nézz ebben a témában videókat! Amit megtanultál annyival több vagy! Legyen minél több ismereted a termékekről, azok hatásairól! Olvass mások terméktapasztalatairól is! Másolódás: Mutasd meg üzlettársadnak amit te csinálsz! Ajánld a könyveket, tájékoztató anyagokat, videókat amit már te is elolvastál és megnéztél! Legyél példakép, legyél olyan, akit követni akarnak! Te ezt meg tudnád csinálni?

DXN MLM

DXN MLM

A kiadások csak egyre nőnek?! - A bevételek egyre csökkenek! - Alkalmazottként adja el az idejét, és az a kevés ami fix, az se biztos hosszú távon? - Vállalkozóként lassan saját cége rabszolgájává válik, ha van is pénz, nincs ideje elkölteni? - Egyre több a rezsi, a közteher, a levonás, kisebb a haszon? - Hitelekből él, gyűlnek a kifizetetlen számlák? - A jövőre gondolni se mer, mert a nyugdíj - már ha megéli - a létminimumra se lesz elég? - Hol fog tartani 10 év múlva? Megoldást a DXN tud adni.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
DXN online team

DXN online team

A gondolkodásomat már legalább 8 éve Kyosaki: Gazdag papa, szegény papa című könyve mozgatta, meg a Pabló és Brunó történetéről szóló kis rajzfilm, tanmese de valahogy sose tudtam, hogy kezdjem el, mi csordogáljon az én csővezetékemben. Próbálkoztam eggyel, s mással de leginkább kudarcot vallottam, nem vagyok egy túl nagy rábeszélő típus. Azonban 2009 tavaszán összefutottam az interneten egy csírájában levő kezdeményezéssel, ami nagyon megragadott. Ez az online hálózatépítés volt egy olyan termékkel, amit nem volt nehéz megszeretnem és úgy gondoltam az interneten keresztül sokkal könnyebb lesz kapcsolatokat építeni, s nem kell többször a barátaimat lerohanom , hogy bebizonyítsam nekik, hogy szükségük van az általam forgalmazott vitamintablettákra és nekik is érdemes lenne beszállni többszázezer forinttal az én MLM üzletembe! Itt lettem sikeres és értem el olyan eredményeket, amiket máshol soha se értem volna el, mert nem szeretek nyomulni, eladni és másokat különböző technikákkal meggyőzni.

Ganodermakávéklub-Egészség   Jövedelem

Ganodermakávéklub-Egészség Jövedelem

Egy termék, melyet nap mint nap fogyasztunk. Egy élvezeti cikk, amire az embereknek szükségük van. Ez nem más, mint a kávé. Biztosan neked is vannak kávés ismerőseid. Miért ne építhetnél erre jövedelmet? Mit kell tenned? Ki próbálni, egy másfajta kávét, amivel, az egészséged is megőrizheted, illetve javíthatod. Mondd el a pozitív tapasztalataidat, minél több embernek. Hívd meg őket egy kávéra, ahogy máskor is tetted. Hiszen biztosan máskor is meghívtad ismerőseid, barátaid egy kávéra. Most sem kell mást tenned. Ennyire egyszerű!

Gyümölcsöző üzlet

Gyümölcsöző üzlet

Az egész egy augusztusi napon kezdődött amikor is 5 hónapos terhesen online munkát kerestem. Mint mindenkit a mai világban engem is érdekel az a dolog hogyan lehetne egy kis plusz pénzt keresni kevés időráfordítással utazgatás és pénzköltés nélkül. De ahogy csak nézelődtem mindenhol a reklámos, kattingatós és MLM munkák jöttek elő. És ekkor bukkantam rá a DXN hirdetésére. Amikor elkezdtem olvasni azt gondoltam na ez megint valami MLM-es piramis játék ahol fizess be x összeget és adj el minél több terméket. De ahogy olvastam tovább egyre jobban érdekelt a dolog. Gondoltam azzal nem veszíthetek semmit ha kérek tájékoztatást emailben lesz ami lesz. Meg is jött az email egy órán belül.

Mi miért kezdtük el?

Mi miért kezdtük el?

Szakmánkat tekintve építészmérnök és településmérnök végzettséggel rendelkezünk. Az építészetet hivatásként űző emberek lévén életünk arról szól, hogy a legjobb tudásunk hozzáadásával segítsük kialakítani / megtalálni az embereknek az általuk megálmodott otthonukat, munkahelyüket, irodáikat, azaz az épített környezetüket. Úgy gondoltuk 35 év körüli fiatal párként, hogy még bőven vannak álmaink, vágyaink és céljaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani. Biztosak voltunk abban, nem nyugszunk bele, hogy álmaink csak álmok maradjanak.

Plusz pénzforrás

Plusz pénzforrás

És ha ezeken felül, még az üzlet is beindul, jönnek az első csatlakozók, vásárlók, és ők is elkezdik ajánlani másoknak akkor nyerhet: - Egy örökíthető, stabil, passzív jövedelem termelő gépezetet, nemzetközi vállalkozást! - Korlátlan jövedelmet! - Szabadságot, hogy Ön döntse el hol, kivel, mikor és hogyan dolgozzon, vagy éppen hol pihenjen, nyaraljon, kapcsolódjon ki akár hónapokig, úgy, hogy közben a pénz ugyanúgy áramlik Önhöz! - Évente, ha teljesít bizonyos szinteket, akkor egzotikus utazásokra mehet a cég költségére! És ami a legfontosabb, esélyt egy hosszabb, egészségesebb, gyógyszer és betegségmentes vidám élethez!

Tuti menü