Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganodermakávé Facebook oldalak képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganodermakávé Facebook oldalak - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganodermakávé Facebook oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Dr.Ganoderma Lucidum

Dr.Ganoderma Lucidum

A gyógygombák termesztése és feldolgozása nagyon sokféleképpen történhet, és az eredmény, például egy ganoderma kapszula értéke, hatékonysága, nagymértékben függ ezek mikéntjétől! Mint a legtöbb gyógynövénynél, gyógygombánál itt is nagyon sok tényező befolyásolja a minőséget, és azt hogy mit is tartalmaz egy ilyen ganoderma kapszula vagy por! Nagyon fontos a táptalaj anyaga, minősége, a termesztés körülményei, higiéniai, környezetei adottságai, lsd. klíma, páratartalom, hőmérséklet és döntő befolyással bír a minőségre és a hatóanyag tartalomra a szüretelés megfelelő időpontja is! A micélium feldolgozásának is van legjobb napja, és a gombafej szüretelésének is! Az elsőnél a 14 nap a legoptimálisabb, a fejnél pedig 90-95 nap amikor a spóra még épp nem szállt ki. Ha már érezni a gomba illatát akkor a spórák már feltörtek és kiszabadultak és a szüret már elkésett.

Az egészséges kávé

Az egészséges kávé

A kávé az egyik legkedveltebb ital több mint ezer éve. Élénkítő, a koncentrációt növelő hatásából naponta szerte a világon százmilliók profitálnak, egy német állampolgár évente átlagosan 150 liter kávét iszik meg. Pedig - mint arra a Die Welt című napilap tudományos rovatában emlékeztetett - sokáig az volt a meggyőződés, hogy a kávé egészségtelen. A monda szerint ennek egyik legfőbb szószólója III. Gusztáv svéd király volt, aki 1771 és 1792 között volt trónon. A király meg volt győződve arról, hogy a kávé mérgező. Ennek alátámasztására pedig két halálra ítélt fogollyal sajátos kísérletet rendelt el. Az egyiknek naponta kávét kellett innia, míg a másik teát kapott.

Ganodermakávé club

Ganodermakávé club

Egy ilyen kávéklubnak egyik legfőbb célja, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában. Egy családias, baráti hangulatú előadásra, kávézásra és beszélgetésre hívtuk meg barátainkat, ismerőseinket, meglévő és leendő kecskeméti csapattársainkat.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Szeretem a kávét.

Szeretem a kávét.

'Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét. Félreértés ne essék, senkit nem kívánunk rávenni a kávézásra, inkább bemutatjuk egy egészséges változatát azoknak, akik nem tudnak meglenni nélküle. A kávéval kapcsolatos viták a folyamatos kutatásoknak köszönhetően jelentősen csökkentek, mivel az új eredmények alátámasztják pozitív hatását. Egy friss tanulmány leszögezi, hogy a kávéivás nem ártalmas a szív- és érrendszerre, sőt, talán még hasznos is lehet. Kevesen tudják, hogy egy alternatív egészségügyi közösségnek köszönhetően a Healthy Coffee (egészséges kávé) már létezik - írja a Newsmax. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávéíze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást.' HVG 2007. november 21.

Tuti menü