Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganodermakávé cégek képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganodermakávé cégek - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganodermakávé cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
drGanolife

drGanolife

Ganodermás Kávékülönlegesség 2in1 tasakos (30 db) részletes ismertetője A termékekben felhasznált, FairTrade minősítésű Mount Hagen kávé Pápua Új-Guineából származik, ökológiai módszerekkel termesztett és kézzel szedett kávészemekből. A jó minőségű kávé a tudomány eddigi adatai alapján számos fontos és kedvező élettani hatással rendelkezik. A bio-kávé és a bio-Ganoderma kombinációja az egészséges életmód újszerű, értékes kiegészítője.

DXN

DXN

A DXN termékek és a cég által kínált üzleti lehetőség 2009. áprilisa óta immár Európában is elérhetők. A DXN európai hódítóútja Magyarországról indult. A kiváló minőségű termékek és az időtálló üzleti lehetőség az immár több mint öt éves európai jelenlét során újabb és újabb országok piacán váltak elérhetővé, mint Ausztria, Bulgária, Csehország, Görögország, Lengyelország, Németország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Ukrajna, Olaszország. Számos hálózatépítő és fogyasztó található Európa más országában is. Ezt a fantasztikus lehetőséget két magyar embernek köszönhetjük. Böczkös Istvánnak a DXN Europe Kft. tulajdonosának, aki a pénzügyi hátteret biztosította, és Kócsó Lászlónak, aki kiváló on-line marketing szakember, profi hálózatépítő.

Gano Excel

Gano Excel

A Gano Excel egyike a wellness iparágban a világ vezető direkt értékesítéssel foglalkozó vállalatainak. Cégünk elképzelése szerint termékeinkkel az egészség és a jólét körbejárhatja a világot, és emberi életeket változtathat meg. A Gano Excel Ganoderma lucidum kivonat felhasználásával gyárt termékeket, amelyet több mint 4000 éve hívnak a 'gyógynövények csodatevő királyának', s amely egykor kizárólag a császári családok számára volt elérhető, ma azonban már a Te otthonodba is eljuthat a Gano Excel által. A Gano Excel napi fogyasztási cikkeket forgalmaz: táplálékkiegészítőket, italokat, bőr- és testápolási termékeket.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken, kiskereken keresztül jussanak a termékekhez, többszörösen rárakodott haszonkulcsokat kifizetve, hanem a gyártó cég és a fogyasztók közvetlenül kapcsolódjanak egymáshoz, és a fogyasztók így olcsóbban vásárolhassanak törzsvásárlóként közvetlenül a cégtől. Arról pedig, hogy az...
DXN SEJT program - Siker Egészség Jólét Terv mindenkinek!
DXN SEJT program - Siker Egészség... Ha sejtenéd, hogy mit hoz a jövőd, hamarabb tennél lépéseket, hogy megelőzd a...
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben? Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet,...
Organo Gold

Organo Gold

Minden Egy Különleges Csésze Kávéval Kezdődött. Az Organo Gold 2008-ban a kanadai Richmondban kezdte meg működését egy három alkalmazottat foglalkoztató kis üzletben. Alig két év alatt a világ egyik leggyorsabban növekvő hálózati marketingvállalatává nőtte ki magát.

Tuti menü