Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganodermakávé blogok képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganodermakávé blogok - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganodermakávé blogok
Keresés
Találatok száma - 16 db
3 lépéses módszer

3 lépéses módszer

'Olyan embereket keresünk, akik azt keresik, amit mi tudunk nyújtani...' 'Az emberek keresik a lehetőségeket, viszont fogalmuk sincs, hogy merre menjenek, kit keressenek. Rögtön tudtam, hogy ez az, amit mindig is kerestem' 'Az üzlet könnyen beilleszthető a mindennapi teendők közé, így sokkal hatékonyabb lehetsz' 'Van egy eszközünk, ami elvezet minket a jövőbe'

DXN fejlödés

DXN fejlödés

Ugye 2015. 01. 05. volt az év első munkanapja....ma 8-át írunk. Ezalatt a 3 nap alatt máris akkora pontforgalmunk volt, mint amit félév DXN-es munka után a 6. hónapban elértünk. Jól érted. Az akkori teljes havi összes forgalom most megvan 3 nap alatt. Hihetetlen! A munka gyümölcse lassanként beérik. 11 hónapja regisztráltam a DXN-be. Még nincs is gigamega óriás csapatunk. És ez még csak a kezdet. A lényeg, hogy jól csináljuk! Szuper csapat vagyunk! :)) Látható, hogy sok munkával és rendíthetetlen kitartással milyen szépen fejlődik az üzlet. Nos, ma ezt szeretem a DXN-ben!

DXN ganodermakávé

DXN ganodermakávé

A Lingzhi Black Coffee egy különleges recept alapján készült kávékeverék, mely a legjobb minőségű instant kávé- port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Cukormentes, így azok számára is kiváló megoldás lehet, akik csökkenteni kívánják a szervezetükbe vitt cukor mennyiségét.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
DXN vagy a konkurencia?

DXN vagy a konkurencia?

A ganoderma gyógygombával a DXN alapítója Dr Lin már a 1990-es években foglalkozott, és részt vett a nagyüzemi termesztés és egy szabadalmaztatott hatóanyag kivonási módszer kidolgozásában. 1993-ban alapította meg a DXN céget, és a ma már a világ legnagyobbjának tartott malajziai bio ganoderma farmokat! 1995-ben vált ki egy másik kutató, aki megalapította a Gano Excel céget. Ebből vált ki 2008-ban Bernie Chua, aki létrehozta az üzlet és pénzorientáltabb Organo Gold céget, miből 2010-ben kiváltak, hozták létre a Sereni Gy szintén ganodermás céget.

DXN videó gyüjtemény

DXN videó gyüjtemény

Sok olyan dolgot kezdtem el az utóbbi években csinálni és sok olyan dolog történik velem, amiket meg szerettem volna osztani egy ilyen blog felületen. Ez a weboldal nem azért jött létre, mert unatkozom, és ki akarom teregetni másoknak az életem, hanem azért mert meg szeretném osztani veletek az életem azon részeit, amik talán számodra is izgalmasak, érdekesek, tanulságosak és nem utolsó sorban szórakoztatóak lehetnek. Ezek alatt értem élményeim megosztását utazásokról, üzleti munkásságomról, sikereimről, kihívásokról, túrákról, mint például a legutóbbi Kinizsi100, és minden olyan dologról, amivel esetleg fel tudom dobni a napodat vagy valami értéket tudok átadni.

Egészség helyreállító csodakávé

Egészség helyreállító csodakávé

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét.

Gyógygombás ganodermakávé

Gyógygombás ganodermakávé

A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét. A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

Hogyan rendelj ganodermakávét?

Hogyan rendelj ganodermakávét?

Ha hosszú távon akar vásárolni és ezért élni akar a törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni akar az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel akkor mindenképp érdemes regisztrálnia!! A regisztrációhoz kapott mappa és internetes eszköztár ekkor fog nagy értéket jelenteni az Ön számára! Az egyszeri regisztrációs díj befizetésével /jelenleg 5000Ft/ és egy termék megvásárlásával Ön törzsvásárlói státuszba kerül ami azt jelenti, hogy olcsóbban tud vásárolni azontúl, és a vásárlásai illetve az Önhöz csatlakozott vásárlók és üzletépítők vásárlásai után visszatérítést kaphat ha teljesíti az adott hónapra vonatkozó minimális feltételeket. Lsd a marketingtervet! A regisztráció történhet online a weboldalamon keresztül vagy személyesen a centerekben papir alapon a szponzorhoz az én nevemet és számomat írva: Nagy Gábor 011315174

Jasmin DXN blog

Jasmin DXN blog

A Jasmin cafeblog az Ausztriai Jasmin kávéház és cukrászda blogja. Ausztriában építjük a DXN üzletet és minden információt ami a DXN kávéról üzletről szól itt gyűjtünk össze. Vendégeink tájékozódhatnak a muraui programokról, és megismerhetik a kávézó életén keresztül, hogyan építhet fel bárki egy nagy nemzetközi üzletet a DXN online eszközei segítségével. Ön milyen kávét iszik? Olyat amit megérdemel? Ami finom egészséges és még pénzt is hoz a házhoz? A DXN ganodermakávé ma már murau legismertebb legnépszerűbb kávéházában is elérhető!

Hirdetés
Kávé specialitás

Kávé specialitás

Valószínűleg minden rendszeres kávéfogyasztó tisztában van azzal, hogy a koffein függőséget okozhat. Elég csak arra gondolni, micsoda kínokat élünk át, ha nem kapjuk meg a napi kávéadagunkat. Ilyenkor pedig nemcsak a lelki gyötrelmekről és a figyelemzavarról van szó: nem ritka a fejfájás és az émelygés sem. A koffein a legnépszerűbb pszichoaktív drog, ennek köszönhetően vált a kávé a mindennapjaink mentőitalává. Van, akinek egyetlen csésze kávé is erős szívdobogást okoz, míg mások ugyanezt elfogyasztva jóízű álomba merülnek. Amikor felhajtasz egy presszókávét, 60-100 mg koffein jut a szervezetedbe, ami kitágítja az agy, a szív, a vese és a bőr ereit, emeli a testhőmérsékletet, valamint a légzés- és pulzusszámot.

Kávéscsésze történetek

Kávéscsésze történetek

Volt egy törzshelyünk, egy kedves kávézó, a nyüzsgő, macskaköves utcák találkozásánál, az árkádok alatt, pálmafákkal körbevéve, napernyőkkel védve. Egy kávézó, ahova nem csak mi jártunk rendszeresen. Egy öregúr mindig ott ült, egy félreeső asztalnál, és írt, barna bőrkötésű füzetbe, mi pedig találgattunk: Vajon könyvet ír, vajon professzor? A kávézóval szemben lévő városi könyvtár miatt a könyveket olvasó vendégek nem számítottak ritka látványnak, de a tanuló diákok sem az egyetem közelsége miatt. Rendszeresen betértünk ide, már a teraszon éreztük a friss kávé illatát, és alig vártuk, hogy a cappuccino tetejéről lekanalazzuk a vastag tejhabot, és közben figyeljük az utcán az embereket, hallgassuk a macskaköveken kopogó sarkakat, vagy a brummogó vespákat. Imádtuk az érzést, hogy amíg mi lelassulunk egy csésze kávéra, mintha egy filmet néznék, az élet nyüzsgött tovább. Néztük a járókelőket. Volt aki munkahelyére sietett jól öltözötten, kösztümben, öltönyben, és ha nem a friss kávé illata vett volna körbe bennünket, biztosan éreztük volna a parfümök kevert illatát, amit maguk után húztak.

Manager kávé

Manager kávé

Mivel minden napod kihívásokkal teli, mindenkiben a konkurenciát látod, folyamatos verseny, és küzdés az életed. Ennek szervezeted fizeti meg az árát. A túlhajszolt élet miatt kialakul az alvászavar. A folyamatos készenlét miatt, soha nem sikerül kipihenni magad, fáradttá és kimerültté válsz. Reggeli fáradtság legyőzhető Gyógygomba kivonatot tartalamzó kávéval Jót tenne egy kis lazítás, de nem vehetsz ki szabadságot a határidős munkák, a teljesítménykényszer miatt. Benned van a félelem, ha nem dolgozol lemaradsz! Tudod, hogy ha szabadságra mennél, akkor sem tudnál pihenni, akkor meg minek? Feltöltődni, de hogyan? Szeretnél úgy feltöltődni, úgy elmulasztani a kimerültséged, hogy ne kelljen nagy árat fizetned és ne kelljen változtatnod az életeden? Olyan táplálékra van szükséged, mely fokozza az erőnlétet és energia többletet ad! Ilyen a ganoderma kivonatot tartalmazó egészséges DXN kávé!

Miért jó kávét cserélni?

Miért jó kávét cserélni?

Sokan kérdezik, ugyan mire jó ez a kávécsere, kávékúra, miért cseréljem le a kávémat? Nekem az a tapasztalatom, hogy ez a kérdés alapvetően fontos, általában nem értik az emberek, hogy mitől és mire jó, ha kávét váltanak. Nos erre nagyon egyszerű a válasz. Az igazi Arabica kávé nagyon drága, biztosak lehetünk abban, hogy az a kávé, amely 25 dkg-os csomagolásban kb ezer forintért megkaphatunk a boltokban, sajnos csak nyomokban tartalmaz arabica kávét. Valószínűleg aromák és töltelék anyagok vannak benne. Nagyon sok panasz okozója a rossz étel minőség, a kávé esetében a rossz minőség stressz forrás, savas reflux, szívdodogás és extrém fáradtság kíséri, ha túl sokat iszunk hagyományos kávét.

Minden a ganodermakávéról!

Minden a ganodermakávéról!

DXN egészséges ganoderma kávé. Legyen egészséges ami finom! Az eredeti legolcsóbb és legjobb minőségű ganodermakávé! A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét.

MLM cégválasztás

MLM cégválasztás

Ez egy olyan kérdés, amit nem érthetnek azok, akik még nem vettek részt korábban MLM-vállalkozásban. Pedig a sikerünknek ez egy igen meghatározó része, sőt a szempontok ismerete megkímélhet bennünket rengeteg kudarctól, csalódástól és anyagi veszteségtől is. A főbb szempontokat megtalálhatod Nógrádi Bence 'Mikor Leszel Milliomos? II.' című, ma már klasszikusnak számító könyvében. A könyvben leírt szempontokat vettem alapul, ezeket rangsoroltam és kiegészítettem a saját szempontjaim alapján. Ezeknek a szempontoknak alapján mutatnám be azt a céget, lehetőséget amivel mi foglalkozunk, akiket képviselünk és természetesen mi jelenleg a legjobb lehetőségnek tartunk szerény kis hazánkban, bár nagyon sok kiváló termékeket forgalmazó MLM céget ismerünk, illetve tudjuk, hogy vannak első látásra többet fizető cégek.

Okok a kávéfüggőségre

Okok a kávéfüggőségre

Nekem is idő és kávé kell, hogy reggelente észhez térjek. A minap kitaláltuk egy ismerőssel, hogy szombatonként hajnalban úszni megyünk. Azt mondja, 6-kor kel, 6.20 körül indul, útközben találkozunk. Hát, én is elindultam otthonról húszkor, de rájöttem, hogy nekem kb. 5 óra 40-kkor kellett volna felkelnem, nem 6-kor:) Szóval a kávé létszükséglet. Össze is gyűjtöttem összesen 14 okot arra, miért vagyok és maradok kávéfüggő. Lehet egyet érteni, meg vitatkozni. De csak miután elolvastad:) A kép alatti mezők kitöltésével igényelheted.

Tuti menü