Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Direkt értékesítés - MLM képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Direkt értékesítés - MLM - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Direkt értékesítés - MLM
Keresés
Találatok száma - 7 db
Az MLM nem munka!

Az MLM nem munka!

Valóban, van benne igazság, mert sokszor ez már művészet. Most lehet, jót nevetsz ezen, de tényleg így van, és elmondom azt is, hogy miért gondolom így. A válasz egyszerű, mert emberekkel kell foglakozni, akik főként érzelmi alapon hoznak döntéseket és nincs belőlük kettő tökéletesen egyforma. Az pedig, hogy jól tudj kezelni embereket, különböző szituációkban, már a művészet határait súrolja, mert különleges érzék kell hozzá. Persze nem kell ettől megijedni, erre nem születni kell, ez megtanulható, nem kell más hozzá, csak akarat. Akárcsak egy jól működő MLM hálózatot felépíteni és irányítani, szintén nem született képességre van szükség, csupán egy elhatározásra, melyet tettek követnek.

Internetes DXN üzlet

Internetes DXN üzlet

Kávézik esetleg kávéfüggő? Szereti a különlegesen finom teát, kakaót, wellness italokat? Akinek fontos az egészsége, és a gyógyszerek helyett inkább a megelőzésre tenné a hangsúlyt? Aki fogyni szeretne, vagy esetleg megállítani az öregedést és ehhez keres hatékony termékeket, kozmetikumokat? Aki szeretne ezekhez ingyen hozzájutni, sőt fizetés kiegészítést vagy esetleg nagy vagyont előteremteni vele? Aki szeretne a maga főnöke lenni, szereti a szabadságot, esetleg a világutazásokat? Aki szeretne otthonról, online eszközökkel dolgozni, mert nem tud vagy nem akar kimozdulni a család mellöl?!

MLM sikeresen

MLM sikeresen

Egy kedves érdeklődővel beszéltem ma, aki így fogalmazta meg aggodalmait az üzlettel kapcsolatban: Én nem vagyok olyan rafinált, hogy ez menne! Vajon mi lehet az oka annak, hogy az emberek, úgy gondolják, az MLM üzlethez rafinéria kell, mintha az egész arról szólna, hogyan húzzuk bele az embereket a csőbe, hogyan csapjunk be másokat, és vegyük rá arra, hogy azt csinálják, amit mi szeretnénk. Trükkök, ügyeskedés, rábeszélőképesség, befolyásolás talán ezt értik rafinéria alatt?!

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Online hálózatépítés

Online hálózatépítés

Az internetes kommunikáció, kapcsolatteremtés, és az online marketing viszont annyira megváltoztatta, az értékesítés rendszerét, hogy ma már, egy komoly növekedésre, bevételre számító cég se hagyhatja figyelmen kívül az online eszközök használatát. Így az online hálózatépítés is egyre népszerűbb, hisz sok olyan embert is bevonz akik, egyszerűen nem tudnak vagy nem is akarnak átlépni a saját határaikon, elveiken!

Online hálózatépítés

Online hálózatépítés

A hálózatépítés, network marketing, mint szakma, hosszú időkön át, a hagyományos értékesítésre hasonlított, ezen belül az ügynöki munkára. Direkt eladás volt, vagyis egy adott cég termékét kellett, minél több embernek megmutatni, népszerűsíteni, és természetesen eladni, illetve ha lehet, akkor törzsvásárlókat regisztrálni a rendszerbe! Ennek menete mindig a következő. Bemutatót tartani embereknek, és a végén lezárni. Vagyis döntés irányába terelni a jelöltet. Van, aki egyből üzletépítésre adja a fejét, de van akiből csak fogyasztó lesz. Akiből meg egyik sem, azt se szabad elengedni, hanem ajánlásokat kell kérni tőle, ha őt nem is érdekli a dolog, adjon már meg kapcsolatokat, neveket elérhetőségeket, akiket esetleg érdekelne a dolog.

Otthoni munka ganodermakávéval

Otthoni munka ganodermakávéval

Otthoni munka alatt, azonban a legtöbb helyen valamilyen MLM cég reklámozását, termékeinek népszerűsítését értik. Bár ezek a munkák sokszor nem azonnal hoznak pénzt, de úgy gondolom, hogy ezek a legbiztosabb lehetőségek az online pénzkeresésre. Ez a honlap is ennek a része. Én is otthonról dolgozok, reklámozom a DXN cég termékeit, üzleti lehetőségét, és ebben ez a honlap is segítségemre van. Te ugyanilyen honlappal dolgozhatsz, ha csatlakozol a DXN -hez, és rendelsz egy weboldalt a web4n cégen keresztül, akik ezeket a weboldalakat üzemeltetik.

Pfujj MLM! Éljen az MLM!

Pfujj MLM! Éljen az MLM!

Az MLM üzlet nagyon megosztja az embereket hazánkban. Nem tudom, hogy más országokban mi a helyzet, de itthon nagyon szélsőséges érzelmek társulnak a hálózatépítéshez. De mi a helyzet Veled? Te melyik csoportba tartozol? Akik utálják a hálózatépítést, vagy akik rajonganak érte? Te mit gondolsz, ha meghallod azt a szót, hogy MLM? Bevallom régen, ha kiderült egy üzletről, hogy MLM, még a hideg is kirázott. Bár nem gondoltam semmi rosszra, mégis furcsa, kellemetlen érzésem támadt, pedig soha semmilyen negatív tapasztalatom nem volt a hálózatépítőkkel kapcsolatban.

Tuti menü