Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganoderma képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganoderma - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganoderma
Keresés
Találatok száma - 4 db
DXN ganoderma

DXN ganoderma

A Ganoderma nemzetséget először 1881-ben írta le Karst, a nemzetségnek egyetlen tagja a Ganoderma lucidum volt. Patouillard 1889-ben megjelent monográfiájában már 48 különböző Ganoderma faj szerepel. Két ré-szre bontotta a nemzetséget, a Ganoderma és az Amauroderma nemzetségre, ezeket a Polyporacea csa-ládba sorolta. A Ganoderma lucidum fajkomplexet Murill alkotta meg 1902-ben. A Ganodermatacea elnevezést M.A. Donk vezette be 1964-ben, a család rendszertanát pedig E.J.H. Corner foglalta össze 1983-ban. A csoportosítás a spórafalszerkezet alapján történt, majd később ezt pontosította és kiegészítette.

Ganoderma információs oldal

Ganoderma információs oldal

Ganoderma gyógygomba az egészség szolgálatában. A teljesség igénye nélkül, összegyűjtöttem a legfontosabb információkat a ganoderma gyógygomba tulajdonságairól, lehetséges pozitív hatásairól, hogy mindenki kedvet kapjon arra, hogy kipróbálja ennek a csodálatos gyógygombának a fogyasztását, akár a kávéval vagy még inkább nagyobb dózisban kapszulák formájában! Ezek az írások azt bizonyítják, hogy a ganoderma nemcsak valami kínai misztikus mágikus csodanövény, hanem az orvostudomány, és sok klinikai illetve terméktapasztalat is alátámasztja, hogy a benne található hatóanyagok mennyire sokrétűen hatnak a szervezetre és segítik annak adaptálódását a civilizációs környezethez! Olvassátok és fogyasszátok egészségetekre a ganodermát! Kínában a pecsétviaszgombát (Ganoderma lucidum) már több ezer éve használják gyógyításra. A kínaiak szerint a gomba mágikus erejének köszönhető, hogy a legkülönfélébb betegségek gyógyítására alkalmas. Ezért nevezték el a pecsétviaszgombát ling zhi vagy ling chih -nek, azaz halhatatlanság növényének vagy mágikus növénynek.

Pecsétviaszgomba

Pecsétviaszgomba

A pecsétviaszgomba kemény termőtestű gombafaj, a kalap magassága 5 és 20 cm között változhat, amely egy - legtöbbször - oldalt fekvő tönkön ül. A gomba kalapja 1-3 cm vastag lehet, felszínét pedig sárgás, később vöröses (a vörösbarnától a vörösesfeketéig), sötétedő viaszréteg fedi. A gomba széle fehér, a hátoldalán fehéres, likacsos réteg helyezkedik el, minden egyes milliméteren 4-5 pórussal. A tulajdonképpeni tönk (gyakran csak tönk alakú alap) fényes, a vörösesbarnától a bíboron át, majdnem feketébe áthajló színekben pompázhat.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Otthoni munka és az MLM.
Otthoni munka és az MLM. Az otthoni munka mindig is vonzó volt az emberek számára, főleg azoknak, akik nem, vagy csak nehezen tudnak otthonról elmozdulni. Ilyenek a kismamák, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy bárki más, akár férfiak is, akik több időt szeretnének tölteni a családjukkal. Régen otthoni munka alatt általában valami kézműves tevékenységet értettek. A világ a társadalom és a...
DXN Spirulina Cereal
DXN Spirulina Cereal Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában...
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken,...
Reishi gomba

Reishi gomba

'A ganoderma valóban univerzális orvosság lehet?' Most ne a történelem során felbukkanó betegségekről beszéljünk, hanem a modern betegségekről. Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait. Kielégítő eredményeket kaptunk. Az első kérdés az, hogy a ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: 'igen', mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést. A ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az ősi vagy modern. A ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak.

Tuti menü