Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ganoderma képes leírás - Ganodermakávé.tlap.hu
részletek »

Ganoderma - Ganodermakávé.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ganodermakave.tlap.hu » Ganoderma
Keresés
Találatok száma - 4 db
DXN ganoderma

DXN ganoderma

A Ganoderma nemzetséget először 1881-ben írta le Karst, a nemzetségnek egyetlen tagja a Ganoderma lucidum volt. Patouillard 1889-ben megjelent monográfiájában már 48 különböző Ganoderma faj szerepel. Két ré-szre bontotta a nemzetséget, a Ganoderma és az Amauroderma nemzetségre, ezeket a Polyporacea csa-ládba sorolta. A Ganoderma lucidum fajkomplexet Murill alkotta meg 1902-ben. A Ganodermatacea elnevezést M.A. Donk vezette be 1964-ben, a család rendszertanát pedig E.J.H. Corner foglalta össze 1983-ban. A csoportosítás a spórafalszerkezet alapján történt, majd később ezt pontosította és kiegészítette.

Ganoderma információs oldal

Ganoderma információs oldal

Ganoderma gyógygomba az egészség szolgálatában. A teljesség igénye nélkül, összegyűjtöttem a legfontosabb információkat a ganoderma gyógygomba tulajdonságairól, lehetséges pozitív hatásairól, hogy mindenki kedvet kapjon arra, hogy kipróbálja ennek a csodálatos gyógygombának a fogyasztását, akár a kávéval vagy még inkább nagyobb dózisban kapszulák formájában! Ezek az írások azt bizonyítják, hogy a ganoderma nemcsak valami kínai misztikus mágikus csodanövény, hanem az orvostudomány, és sok klinikai illetve terméktapasztalat is alátámasztja, hogy a benne található hatóanyagok mennyire sokrétűen hatnak a szervezetre és segítik annak adaptálódását a civilizációs környezethez! Olvassátok és fogyasszátok egészségetekre a ganodermát! Kínában a pecsétviaszgombát (Ganoderma lucidum) már több ezer éve használják gyógyításra. A kínaiak szerint a gomba mágikus erejének köszönhető, hogy a legkülönfélébb betegségek gyógyítására alkalmas. Ezért nevezték el a pecsétviaszgombát ling zhi vagy ling chih -nek, azaz halhatatlanság növényének vagy mágikus növénynek.

Pecsétviaszgomba

Pecsétviaszgomba

A pecsétviaszgomba kemény termőtestű gombafaj, a kalap magassága 5 és 20 cm között változhat, amely egy - legtöbbször - oldalt fekvő tönkön ül. A gomba kalapja 1-3 cm vastag lehet, felszínét pedig sárgás, később vöröses (a vörösbarnától a vörösesfeketéig), sötétedő viaszréteg fedi. A gomba széle fehér, a hátoldalán fehéres, likacsos réteg helyezkedik el, minden egyes milliméteren 4-5 pórussal. A tulajdonképpeni tönk (gyakran csak tönk alakú alap) fényes, a vörösesbarnától a bíboron át, majdnem feketébe áthajló színekben pompázhat.

DXN - egészséged kávéja magazin hírek
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet érte neked?!
Ingyenes regisztráció, sőt a cég fizet... Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken, kiskereken keresztül jussanak a termékekhez, többszörösen rárakodott haszonkulcsokat kifizetve, hanem a gyártó cég és a fogyasztók közvetlenül kapcsolódjanak egymáshoz, és a fogyasztók így olcsóbban vásárolhassanak törzsvásárlóként közvetlenül a cégtől. Arról pedig, hogy az...
DXN SEJT program - Siker Egészség Jólét Terv mindenkinek!
DXN SEJT program - Siker Egészség... Ha sejtenéd, hogy mit hoz a jövőd, hamarabb tennél lépéseket, hogy megelőzd a...
Hogyan indulj el a DXN üzletben?
Hogyan indulj el a DXN üzletben? Az MLM tulajdonképpen egy vezetőképző rendszer, ahol a személyiséged fejlődhet,...
Reishi gomba

Reishi gomba

'A ganoderma valóban univerzális orvosság lehet?' Most ne a történelem során felbukkanó betegségekről beszéljünk, hanem a modern betegségekről. Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait. Kielégítő eredményeket kaptunk. Az első kérdés az, hogy a ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: 'igen', mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést. A ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az ősi vagy modern. A ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak.

Tuti menü